Sim Kuring

Kang Mpeb, sebat wae eta nya.



Teu seueur beda jeung nu sanes meureun, resep tutulisan, maca buku, jeung mikir nu utama na mah. Sanaos kedahna mah imbang antara mikir jeung ngalakonan teh, tapi nya ayeuna mah mikir heula we lah, mikir na mah naon we. Sagala rupa we dipikiran, dikomentaran. Ke mun geus waktosna karek digawean.

Hayu atuh urang mikir sasarengan..